• Persoonlijke aandacht
  • Mooi resultaat
  • HygiĆ«nische werkwijze

Lashlift - wimperlift

Lash Lift - wimperlift
Met een Lash Lift sta je elke ochtend op met prachtig gelifte wimpers! Een wimperkrultang heb je dus niet meer nodig. Ik bereid de wimpers voor met een primer. Hierna worden de wimpers gelift met behulp van een lotion vergelijkbaar met een permanent. Deze behandeling is veilig voor je wimpers. Na de lift worden je wimpers geverfd en sluit ik altijd af met een keratine behandeling die ervoor zorgt dat je wimpers sterk en gezond blijven. Deze behandeling is een ware boost voor je wimpers.

Na 24 uur je wimpers droog en vrij van make-up te hebben gehouden kun je alles weer doen en kun je zelfs mascara dragen voor het ultieme wow-effect. De wimpers blijven ongeveer 6 tot 8 weken gelift. Hierna is het mogelijk om je wimpers weer te liften. Glow Lashes and Brows gebruikt voor al haar behandelingen hoogstaande producten die wereldwijd door top stylistes worden gebruikt. Daarnaast kijk ik altijd naar de huidige staat van de wimpers zodat ik mijn behandeling hierop kan aanpassen.

Double Lashlift
Bij een Double Lashlift worden ook de onderwimpers gekruld en geverfd. Dit is helaas niet voor iedereen mogelijk. Bijvoorbeeld als je onderwimpers te kort of heel fijn zijn. Ik beoordeel dit tijdens de afspraak.