• Persoonlijke aandacht
  • Mooi resultaat
  • HygiĆ«nische werkwijze

FAQ - Veelgestelde vragen


Hoe lang blijft een Lash Lift of wimperlift zitten?
Dit is afhankelijk van de groei van je wimpers. Over het algemeen blijft een wimperlift 6 tot 8 weken zichtbaar. Dagelijks de wimpers borstelen heeft een positief effect op de krul en de lift. Na zes weken is het weer mogelijk om een nieuwe lash lift of wimperlilft te laten doen. De verf van een wimperlift blijft ongeveer 3 weken zichtbaar. Het is belangrijk om de wimpers de eerste 24 uur niet nat te maken. Hierna is alles weer mogelijk.

Hoe lang blijft een Brow Lamination of Browlift zitten?
Het is goed om te weten dat een Brow Lamination met name de natuurlijke groeirichting verandert, waardoor ze heel makkelijk omhoog of in elk gewenst model geborsteld kunnen worden. Direct na de Brow Lamination staan de haartjes zoveel mogelijk omhoog. Het is belangrijk dat de wenkbrauwen de eerste 24 uur niet nat worden. Hierna kun je er weer alles mee doen. Met behulp van een klein beetje brow soap (een soort wenkbrauwgel) kun je ze zo'n 6 weken makkelijk in het door jou gewenste model borstelen. Na ongeveer 6 weken ga je merken dat ze weer hun natuurlijke groeirichting opzoeken. Ook voor een Brow Lamination geldt dat je na 6 tot 8 weken weer een nieuwe behandeling kunt ondergaan. Heb je gekozen voor een Brow Lamination & Tint, dan blijft de verf ongeveer 3 weken zichtbaar op de haartjes waarvan ongeveer 2 dagen op de huid. Heb je gekozen voor een Brow Lamination & Bronsun Hybrid Verf,  dan blijft de huid maximaal 7 dagen gekleurd en de wenkbrauwhaartjes tot wel 7 weken.


Wanneer is het niet mogelijk om een wimperlift / lash lift, brow lamination / brow lift, Henna Brows-behandeling uit te voeren?
Indien je bekend bent met een allergie voor PPD (haarverf allergie) is een behandeling bij Glow Lashes & Brows niet mogelijk. Uiteraard is het dan wel mogelijk om je wenkbrauwen te laten stylen en shapen. Mocht je een hars/wax allergie hebben, geef dit dan ook vooral aan, in dat geval epileer ik alleen met een pincet. Ook in de volgende gevallen is een behandeling af te raden:

  • Binnen zes maanden na een chemo-behandeling
  • Alopecia (plotseling haarverlies en kaalheid)
  • Extreem gevoelige huid of ogen (bij twijfel, maak een afspraak voor een kosteloze patch-test


Is de salon rolstoeltoegankelijk?
Glow Lashes & Brows Noordwijkerhout bevindt zich op de eerste verdieping en deze is uitsluitend per trap te bereiken. Helaas is de salon niet rolstoeltoegankelijk.

Kan ik pinnen of elektronisch betalen met mijn telefoon?
Zeker! Mijn voorkeur gaat hier ook naar uit. Je kunt betalen via pin, creditcard, apple pay, samsung pay etc. Mocht je toch contant willen betalen dan graag gepast, er is geen contant geld aanwezig in de salon.

Mag ik iemand meenemen tijdens de behandeling?
De ruimte in de salon is erg beperkt. Ik heb geen wachtruimte en daarom wil ik je vragen alleen naar de salon te komen. Mocht je toch graag een begeleider mee willen nemen, neem dan even contact met mij op. Ik zorg voor wat aanpassingen in de salon.


Mocht je vraag niet beantwoord zijn, aarzel niet om contact met me op te nemen! Je mag altijd appen of e-mailen. Bellen is mogelijk tijdens openingsuren: 06-11830339